Personal Trainer

Personal Trainer on ihminen, jonka olet palkannut sitä varten, että hän tekee sinullehenkilökohtaisesti räätälöidyn kunto- ja ravinto-ohjelman. Hän neuvoo sinut liikunnan pariin, ja uuden, terveemmän elämän alkuun. Kaikkihan meistä periaatteessa tietävät, kuinka syödä terveellisesti ja liikkua, mutt a mistä ihminen, joka olisi tukena tässä suuressa, paljon työtä vaativassa (mutta varsin mahdollisessa) elämänmuutoksessa?Joka tuo elämääsi lisää energiaa, terveyttä, hyvinvointia ja laadukkaita elinvuosia.

Simmavimman Raili Bergqvist ei hylkää sinua sohvan pohjalle! Hän pitää huolen siitä, että sinulla on käytössäsi laadukas, olosuhteesi huomioiva kunto- ja ravinto-ohjelma, ja että todella hallitset ja ymmärrät sen. Raili Bergqvist lähtee kanssasi kuntosalille, uimahalliin, lenkkipolulle. Hän ottaa huomioon sinut juuri sellaisena kuin sinä olet, ja auttaa eteenpäin. Ei haittaa, vaikka olisit vanha, huonokuntoinen tai vaikka uimataidoton. Raili Bergqvist pitää kunnia-asianaan sitä, että sinä opit uimaan ja liikkumaan terveesti. Liikunta Raili Bergqvistin kanssa on nousujohteista, huomaat eron muutamassa viikossa, kun kunto-ohjelmaasi jo voidaan räätälöidä vastaamaan paremmin kohentunutta kuntoasi ja terveyttäsi.

IMG_2351

Pelkäätkö vettä? Onko uiminen sinulle vastenmielistä? Ei huolta. Raili Bergqvist opettaa sinut uimaan siitä huolimatta. Moni ei uskalla mennä uimahalliin, koska ujostelee tai pelkää. Mukavan Personal Trainerin kanssa uskallat kyllä! Uiminen on parasta kuntoilua juurikin meistä pulleimmille ja huonokuntoisimmille. Tulet huomaamaan, että juuri tästä syystä uimahallissa käy kaikennäköisiä ihmisiä. Oikealla, Raili Bergqvistin opettamalla uintitekniikalla tulet varmasti huomaamaan, että uiminen on helppoa, hauskaa, terveellistä ja tehokasta. Mikäli uiminen ei ole sinun juttusi, Raili Bergqvist tekee sinulle kuntouttavan lihas- ja kestävyyskunto-ohjelman,jolla kuntosi kohenee varmasti. Ei ole aina pakko mennä eteenpäin päästäkseen eteenpäin!

Oletko jo ennestään urheilullinen ja tarvitsisit personal trainerin tukea tavoitteittesi saavuttamiseen? Raili Bergqvist auttaa silloinkin. Yksilöllisen kunto- ja ravinto-ohjelman avulla saat varmasti harrastukseesi ja elämääsi uutta potkua. Tähtäätkö massahiihtoihin tai urheilukilpailuihin? Onko tavoitteesi mahtua johonkin tiettyyn vaatteeseen? Henkilökohtainen neuvonta auttaa sinua varmasti asettamaan tavoitteesi kohdalleen ja saavuttamaan ne kohtuullisessa ajassa. Raili Bergqvist opettaa sinulle uintitekniikkaa ja kuntosaliharjoittelun tekniikkaa. Personal Trainerin tekemällä kuntoiluohjelmalla sinun ei tarvitse mennä massan mukana tai urheilulehtien opeilla, vaan saat sellaisen kunto-ohjelman, joka on tehty juuri sinulle. Saat kunto-ohjelman, joka ottaa huomioon vahvuutesi ja heikommat puolesi, asuinpaikkasi ja treenimahdollisuutesi ja on täydellisesti sinua varten hiottu.

Personal Trainer voi auttaa sinua myös loukkaantumisen ja leikkauksen jälkeen yhteistyössä fysioterapeutin ja hoitavan lääkärin kanssa. Käytännössä tämä tapahtuu niin, että personal trainer tekee harjoittelu- ja kuntoutusohjelman yhteistyössä fysioterapeutin kanssa ja  varmistaa, että sinä teet fysioterapeutin kanssa sopimasi harjoitteet säännöllisesti ja oikealla tekniikalla.


Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Simmavimman Raili Bergqvist auttaa sinua eteenpäin ja uuden, terveemmän elämän tielle!

UNIVALMENNUS

Nukahtamisvaikeuksia? Heräiletkö aamuyöstä?

Haluaisitko löytää luonnollisia keinoja nukkua paremmin? Silloin Simmavimman PT-valmennus on juuri sinua varten. Jos niin haluat, siihen voidaan sisällyttää kunto- ja ravintovalmennuksen ohella univalmennusta. Nämä liittyvät yhteen, ja luovat luonnollisia keinoja nukkua paremmin.

Jos et ala Simmavimman PT-valmennuksen jälkeen nukkua paremmin, sinut ohjataan eteenpäin apua saamaan.IMG_2679