Personal Trainer

Du anlitar en Personal Trainer (PT) för att få ett personligt konditions- och näringsprogram. Jag ger dig råd hur du ska börja röra på dig och hur du ska börja det nya, hälsosammare livet. Alla vet vi i princip hur man ska äta hälsosamt och röra på sig, men var hittar vi en människa som stöder i den här stora livsförändringen? Det kräver mycket arbete – men är ändå möjligt! Det skulle ge dig mera energi, hälsa, välmående och kvalitativa livsår…

Jag lämnar dig inte hemma på soffan! Jag ser till att du har ett kvalitativt konditions- och matprogram, som tar hänsyn till dina omständigheter, och att du verkligen bemästrar och förstår det. Jag kommer till konditionssalen, simhallen och länkstigen med dig. Jag tar hänsyn till dig just sådan du är och hjälper dig framåt. Det gör ingenting fast du är gammal, har mycket dålig kondition eller inte kan simma. Jag gör det till min sak att du ska lära dig simma och röra på dig hälsosamt. Din kondition stiger gradvis, och redan på några veckor märker du att du redan orkar göra mera än förr på grund av att konditionen har blivit bättre.

IMG_2351

Är du rädd för vatten? Avskyr du att simma? Bekymra dig inte. Jag kan lära dig simma ändå. Det finns många som inte vågar till simhallen, för att dom är rädda eller för blyga. Med en trevlig Personal Trainer vågar du nog! Simning är den bästa motionsmetoden just för den som är rundnätt och har dålig kondition. Du kommer att se att just därför finns det alla slags människor i simhallen. Med rätt simteknik märker du att simning är lätt, roligt, hälsosamt och effektivt.

Om simning inte är din grej så får du ett muskeltränings- och uthållighetsprogram som ger dig bättre kondition.

Är du redan sportig? Men behöver du hjälp för att nå dina mål? Skulle du vilja delta i en masskidning eller i triathlontävling? Har du som dröm att rymmas i något klädesplagg? Personlig träning hjälper dig att sätta mål och att nå dem inom rimlig tid. Du kommer att lära dig konditionssalsträning och simteknik. Med ett program som är gjort av en Personal Trainer behöver du inte träna enligt tidningarnas massprogram. Du får ett program, som är gjort just för dig.

Personal Trainer kan också hjälpa dig att få bra kondition igen efter en skada, operation eller sjukdom. Det här ska göras i samarbete med en läkare och en fysioterapeut. I praktiken gör Personal Trainer träningsprogrammet i samarbete med fysioterapeuten och ser till att träningen sker tryggt och är regelbunden.

Tveka inte. Ta modigt kontakt och fråga mera! Simmavimmas Raili Bergqvist hjälper dig framåt och emot en ny, hälsosammare livstil!

SÖMNTRÄNING

Insomningsproblem? Vaknar du på morgonnatten?

Skulle du vilja hitta naturliga konster för att sova bättre?

Då är Simmavimmas PT-coaching just för dig. Om du så vill kan vi bevara motion och kostträningen på sidan om sömnträning.

Dom hör ihop och skapar naturliga konster för att sova bättre.

Om du inte börjar sova bättre efter Simmavimmas PT-coaching skickar vi dig vidare för att få hjälp.

IMG_2679